BejelentésAbádszalók
Amit keresett!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Hírek
V. ABÁDSZALÓKI KOMPÉRFESZTIVÁL

Idén immár 5. alkalommal kerül sor a Kompérfesztiválra, mely egy hagyományos lagzi, az evés-ivás, valamint a tájékozódó "futás" modern keveréke. Részletek a honlapunk Kompérfesztivál menüjében.

tovább >>


Felújított apartmanok

Nézzen be felújított 1. és 2. apartmanunkba! Meghitt, hangulatos, modern szobákkal várjuk Vendégeinket. Szabóné Tünde

tovább >>


TISZATOR!

Óriási disznótor Abádszalókon március 12-14. Ki ne maradjon!

tovább >>

TISZA VENDÉGHÁZ

 

Szeretettel várja vendégeit egész évben Abádszalókon a Tisza Vendégház. Szálláshelyünk a város központjától 10 perces sétára, a városi játszótér szomszédságában, a háziakkal közös udvaron de különálló épületben várja a pihenni, üdülni vágyó Vendégeket. Az apartman kettő szobával, különálló, modern, jól felszerelt konyhával, fürdőszobával, WC-vel rendelkezik; összesen 5 személy kényelmes elhelyezése biztosított. Minkét szobában színes TV található. Egyik szobánk kétszemélyes, míg másik szobánkban 3 fekvőhely van. A nagy udvaron ingyenesen lehet parkolni, továbbá lehetőség van nyársalni, vagy bográcsban főzni. Az ehhez szükséges felszerelések használatát az ár magában foglalja. A Tisza Vendégház gyermekbarát szálláshely! Kisgyermekkel érkező Vendégeinknek kiságyat, babakádat, etetőszéket tudunk adni. Hatalmas, parkosított udvarunkon a gyermekeket nagyméretű játszótér fogadja. Az apartman ára: 12000 Ft/éj+IFA-tól. TISZA VENDÉGHÁZ-GONDTALAN PIHENÉS...KÉNYELMESEN

 

 


Töltsön nálunk 7 éjszakát, s mi ajándékba adunk Önnek: - Egy alkalommal egy órás motorcsónak-használat - Egy alkalommal étkezés egy abádszalóki étteremben!

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!